HOLD DIG SUND MED ACAI

LAD OS SNAKKE OM AT VÆRE SKUFFET OVER X-FACTOR

img_4955-jpg

Jeg sad igår, ligesom jeg har siddet de sidste mange fredage og heppet med fra sofaen af. Jeg har set x-factor alle de ti år det har været vist og har været lige stor fan alle årene! Ligeledes som i år. Vi har alle vores favoritter og de er ikke altid de samme, hvilket også er helt okay.

Men igår må jeg kaste håndklædet i ringen af forbavselse. Aldrig har jeg set den komme. Jeg havde frygtet det, men ikke regnet med det. Kan slet ikke forklare min følelser, men de minder tildels meget om dem den gang Trump vandt valget.

Jeg er helt enig i at Chili og Morten slet ikke kan sammenlignes, men der er da for fanden ingen tvivl om at Chili er den bedste sangerinde der har været med i programmet??! Mortens stemme kan slet ikke måles PÅ NOGEN MÅDE med det talent Chili bærer rundt på. Derfor var det mig ubegribeligt, dengang de råbte Mortens navn. X Factor handler nu om mere end at kunne synge. Det gælder, også om at kunne sælge en historie og deltagerne, åbenbart. Jeg er helt enig med Blachman når han siger “Remee kan sælge svinekød i synagogen. Han kan alt det dér. Og Morten har det dér identifikation”. “Jeg prøver at gøre, hvad jeg kan med det, jeg tror på, som er kvalitet og musik, for fanden. Jeg vil skide på folks historier. Come on. Det er musik.”

Hvad skal der blive af x-Factor nu? For der er ingen tvivl om at jeg vil tage afstand fra programmet. Skal de caste folk på deres baggrund eller historie, eller er det virkelig sang det handler om? Har vi ikke brugt de sidste mange uger på at smide folk ud, på baggrund af deres manglende sangtalent og ikke deres historie?

Måske går jeg også for meget op i det, det kan sagtens være. Men jeg er i bund og grund er jeg rigtig skuffet over, at en person med en stemme som ikke kan måle sig med en andens, kan vinde fordi folk har ondt af ham. Det er næsten sørgeligt.

Undskyld det lidt sure opstød, men måtte bare lige ud med mine tanker!

Love,
Line Meyer

   

3 kommentarer

 • Jeg er FULT UD enig med dig! Hvad pokker er det for noget… Chili havde i den grad fortjent at vinde det hele! Jeg har også tendens til at tage sådanne programmer for seriøst… Man må bare huske sig selv på at det er et underholdningsprogram, og ikke decideret en rigtig konkurrence, og så at familien Danmark altså bare er bedst til at stemme på folk ud fra deres baggrund og om de synes de er søde, og ikke ud fra deres faktiske præsentation. SÅ ÆRGERLIGT, men desværre nok ikke noget der kommer til at andre sig :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Line
  Jeg er én af dem som stemte på Morten og syns han er den rigtige vinder.. Jeg stemte ikke på Morten pga. medlidenhed eller hans baggrund, men han har en unik stemme og har udviklet sig meget i programmet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • you’re іnn reɑlity a good weƅmaster. The site lօading sрeed is incredible.
  It sᥱems that you are doing any unique trick. In adԁition, The contents are
  masterpiᥱce. you hаve done a great job on this
  subject!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLD DIG SUND MED ACAI