SUNDERE OG STÆRKERE HÅR

NU ENDNU KORTERE HÅR

img_5571 img_5572

Jeg troede egentlig ikke at min hår nogensinde skulle blive kortere end det blev sidste gang jeg var frisøren. Mest fordi det dengang blev klippet kortere end det nogensinde havde været før. Nu har jeg slået rekord igen. Jeg var nemlig forbi frisøren forleden dag og blev denne gang klippet i en rigtig page. Jeg er så glad for resultatet. Jeg synes ikke jeg har haft dårlige hårdage endnu, fordi det er så nemt at style. Glæder mig til at vise jer mere men ovenover er et sneakpeak til jer der ikke så det på Instagram.

Igår ankom min kæreste og jeg til Berlin, så nu vil vi gå på opdagelse i den dejlige by. Kan i have en god dag.

Love,

Line Meyer

   

1 kommentar

  • Modigt – jeg klippede engang også page på mig selv, fra mit skulderlange hår :D Det er så skægt, at få ny frisure, der går længe før man vender sig til det og bliver glad når man kigger sig spejlet.

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDERE OG STÆRKERE HÅR