25 år, really??

SUNDERE OG STÆRKERE HÅR

img_3491

Find SugarBearHair her

Jeg har nævnt dem her på bloggen før, men jeg gør det altså lige igen. Denne gang er jeg nemlig ret langt i forløbet og jeg må indrømme at jeg virkelig er begyndt at kunne se resultater. Mit hår er ikke bare sundere, det er også stærkere og meget mere fyldigt end det nogensinde har været.

Og for at det ikke skulle være nok, så er det altså ikke bare mit hår jeg kan mærke det på. Jeg har nemlig lagt mærke til at mine negle er blevet utrolig stærke også. Mine negle var helt ødelagte efter min Bali tur på grund af for meget shellac og jeg troede aldrig de skulle blive pæne igen, men nu er de atter stærke og flotte igen. Jeg er kæmpe fan og kan slet ikke lægge disse lækre vitamin rige vingummier på hylden igen. Jeg kan kun anbefale dem, specielt hvis du også ønsker et hår som kan klare lidt mere, er sundere og så på og føles tykt og lækkert!

I dag skal jeg til frisøren igen, og iiih jeg glæder mig til at vise jer hvad jeg har fundet på denne gang. Sidste måned blev det klippet kortere end jeg før har haft det, men nu er jeg blevet endnu mere modig – så stay tuned!

Love,
Line Meyer

3 kommentarer

 • Lykke

  Hej Maria Kaas :)
  Jeg ville høre hvor langt tid du har spist disse hair vitamins, før du kunne se forskel.
  – God dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Hej Line Meyer:)
  Jeg ville høre hvor langt tid du har taget disse hair vitamins, før du kunne se forskel.
  – God dag

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 år, really??