JAKKER JEG GERNE VIL EJE

THE CLASSY ISSUE

img_4956

Sikke som foråret er på vej! Jeg kan ikke andet end at vågne op og være glad når solens stråler står ind af vinduet. Forleden var jeg ude og nyde det samt en kop kaffe og min veninde. Jeg var hoppet i min nye sweatshirt fra ‘The Classy Issue’. Jeg har længe fulgt deres instragram og synes de laver nogle virkelig cool statement items. Jeg var hoppet i et par slidte jeans, glæder mig til den dag hvor vi kan skifte dem ud med shorts, men der går nok lidt.

Jeg skal have arrangeret fødselsdag og storbyferie i dag. Min kæreste og jeg har snakket om at tage en tur til Berlin, har i nogle gode forslag til lækre hoteller, spisesteder ect? Det er ret længe siden jeg har været der sidst, så jeg glæder mig til at komme tilbage og lidt væk fra hverdagen.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JAKKER JEG GERNE VIL EJE