BOOK A TICKET AND LEAVE

ANKOMMET TIL SPANIEN

facetune img_6727

Så er jeg ankommet til det smukkeste sted i Spanien. Vi ankom igår og brugte dagen på at slappe af ved poolen og spise noget mad og drikke lidt vin. Vi bor i en lille by der hedder Monda og det er så smukt her. Alt er fyldt med blomster og solen skinner fra en skyfri himmel.

Maria og jeg har netop været på løbetur i bjergene og nu står den på morgenmad og hygge, inden vi skal slikke lidt mere sol. Jeg kan slet ikke klage! Vi bor i en lille villa med privatpool, så vi kan gøre hvad vi har lyst til.

Billederne er fra igår, hvor vi var ude og skyde lidt i det lækre kvarter. Jeg var hoppet i mine Levis shorts som er helt uundværlige for mig når jeg er på ferie, samt en lille sort crop top.

Love,
Line Meyer

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOOK A TICKET AND LEAVE