WINDY

BOOK A TICKET AND LEAVE

img_2068 img_1889 img_2181 img_2197

Jaaaaa jeg skal endelig tilbage til Spanien og jeg glæder mig så meget. Maria og jeg var i Marbella sidste år og imorgen rejser vi tilbage, denne gang i selskab med Freja og AC. Jeg ved bare vi får den bedste uge med sol, lækker tapas og alt for meget sangria. Lige præcis hvad jeg har brug for!

Jeg har altid været meget glad for Spanien, og specielt den sydlige del. Jeg er kommet der rigtig meget som barn med min familie, så der er så meget nostalgi i at vende tilbage dertil. Jeg husker tydeligt små caféer hvor min far sad og fik kaffe mens vi andre shoppede rundt i byen. Jeg nyder befolkningen, hele kulturen og ikke mindst deres mad.

Jeg er netop landet i København hvor jeg har dagen i dag til at se nogle savnede veninder og hygge. Det ser ud til solen så småt bryder igennem, så jeg vil smutte afsted og få det meste ud af dagen. Husk i kan følge med på Instagram @linemeyers her, og jeg lover at opdatere bloggen med alt hvad vi render rundt og laver.

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINDY