Jeg har besøgt Caspers Streetfood

DET SKAL JEG BRUGE I MAJ MÅNED

ny

1.here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here /

Jeg er så klar på det her forår som så småt er blevet skudt igang nu. Jeg elsker maj måned, nok mest fordi jeg ved at nu er der ikke lang tid til sommer. Jeg har derfor samlet nogle essentials jeg skal have fingrene i her i maj. Jeg skal nemlig have et par nye sandaler, et par små ting til min kommende Spanien tur og så skal jeg begynde at spise en lille smule mere sundt, haha! Ej jeg har virkelig været god til at spise en burger, stort set hele tiden og det skal altså stoppe hvis jeg skal i bikini om lidt. Derfor fandt jeg bogen nummer 7, som jeg syntes lød ret spændende og forhåbentlig motivere mig til at lave lidt sundere mad, så det ikke ender i take-away. Min guilty pleasure og nok den sværeste ting at ligge på hylden er mit slik. Ih hvor jeg altså synes det er hyggeligt, og jeg vil nok heller ikke gemme det helt væk. Bare bytte det ud med lidt sundere en gang i mellem. Har i nogle forslag og idéer til at motiverer dig selv til at leve sundere?

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jeg har besøgt Caspers Streetfood