DET SKAL JEG BRUGE I MAJ MÅNED

EN RIGTIG GOD DAG

img_5892 img_5895

Idag har været en rigtig god dag! Den startede med solskin og godt humør, så man kan næsten ikke forvente andet. Jeg har drukket kaffe med en veninde og flashet min nye og alt for lækre taske fra Daniel Silfen. Jeg er så glad for den, og har været det siden den kom ind af døren. Den er super stilren og så er der endda plads til lidt af hvert. Jeg ved den bliver et hit i min forårs og sommer garderobe. Den er tilmed lavet i ruskind, hvilket gør den ekstra lækker.

Jeg fik også shoppet lidt nyt lækkert til Spanien, som jeg glæder mig til at vise jer.

Nu vil jeg smide en pizza i ovnen og hygge med en veninde. Og så skal vi fejre min gode dag. Glæder mig til at dele de nye spændende ting med jer.

Love,
Line Meyer

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL JEG BRUGE I MAJ MÅNED