Jeg har købt mig en ny baby

EN SMUK VELUR BABY

img_8693

Som jeg snakkede så meget om igår, så har jeg endelig købt mig den flotteste taske fra Gucci. Jeg har som sagt ønsket mig en længe og vidste præcis hvilken det skulle være. Har holdt øje både på Gucci’s hjemmeside og butikken i København, men den har været helt umulig og få fingrene i. Da den så pludselig står foran mig i butikken i Puerto Banus, så måtte jeg simpelthen slå til. Jeg er så vild med den og ved allerede det bliver favoritten over alle.

Igår tog vi til Nikki Beach hvor jeg selvfølgelig skulle flashe min nye taske. Synes den går så godt med alt, så jeg var hoppet i en enkel hvid kjole. Vi fik nogle drinks og lidt snack inden turen gik hjem til grill aften på terrassen. Alt i alt en rigtigt god dag!

Jeg har netop overstået løbeturen med Maria og er snart klar til morgenmad og afslapning i solen.

Love,

Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har købt mig en ny baby