NÅR MAN FÅR BRUG FOR EN PAUSE

JEG BLIVER ALDRIG TRÆT AF NYT BADETØJ

img_6373 img_6372 img_6371

Bikini from H&M here / Sunglasses from Ray-Ban (similar here) /

Jeg får nok aldrig nok badetøj, eller også så har jeg bare et behov for nyt når jeg skal på ferie. Jeg havde egentlig kigget det meste af nettet igennem og næsten opgivet, indtil jeg forleden hoppede forbi H&M. Her fandt jeg disse to lækre sager og jeg glæder mig sådan til at tage dem på og nyde sol og drinks med nogle skønne piger.

Jeg smutter mod København på lørdag og søndag tager vi til Spanien. Ih hvor jeg altså glæder mig. Ferie, veninder og drinks er lige hvad jeg trænger til. Specielt efter at have set vejrudsigten i DK for den næste uge. ØV! Jeg troede lige sommeren var kommet, også for at blive… Der tog jeg fejl. Jeg håber det kommer tilbage hurtigst muligt, så jeg forhåbentlig også kan få mit badetøj i brug herhjemme!

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN FÅR BRUG FOR EN PAUSE