ANKOMMET TIL SPANIEN

Jeg har købt mig en ny baby

img_8272

Igår tog vi en tur til Puerto Banus for at udforske, shoppe og spise is. Det var så hyggeligt og jeg gik en tur i Gucci med det andre, hvilket viste sig at blive en dyr tur for mit vedkommende. Jeg var solgt da jeg så tasken, jeg har ønsket mig og været på udkig efter så længe. Jeg følte mig næsten tvunget til at købe den, for hjem med mig, det skulle den i hvertfald. Jeg er så glad for den og glæder mig virkelig til at vise jer den.

Igår var jeg hoppet i et helt blåt outfit, da jeg fandt den søde blå top i h&m. Synes selv det er et ret sødt sæt og vil klart tage det på igen!

Dagen i dag står på pool og strand, så vi har intet og klage over.

Love,

Line Meyer

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANKOMMET TIL SPANIEN