EN SMUK VELUR BABY

MORGEN HIKING

Vi har virkelig levet godt de sidste par dage. Vi har spist snacks i massevis, Tapas og til tider lodt for meget sangria. Derfor synes jeg virkelig det er dejligt, at vi bor i et område hvor der er mulighed for løb og hiking. Maria og jeg har derfor startet vores morgener med en god omgang træning, og det hjælper virkelig på humøret, specielt når man ikke rigtig laver andet end at slappe af resten af dagen. For mig betyder en halv times træning rigtig meget, og jeg kan godt lide at få svedt ud og bevæge mig.

Mit sæt er fra diasport.nu og et helt nyt til samlingen. Jeg synes det er ret cool, og passer perfekt til en sommer træning. Der er i hvertfald ingen tvivl om at jeg får brug for det igen!

Nu vil jeg sætte mig i solen og slappe af! Rigtig god fredag <3

Love,

Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SMUK VELUR BABY