EN RIGTIG GOD DAG

NÅR MAN FÅR BRUG FOR EN PAUSE

img_6353 img_6365

Jeg beklager stilheden på bloggen den sidste tid. Jeg har haft brug for en pause og bare lige få styr på en masse ting som foregår pt. Jeg har rigtig mange bolde i hånden på én gang og til sidst måtte jeg indse at jeg ikke kunne nå det hele. Jeg beklager meget at det var bloggen som fik nederst prioritering i denne omgang, men føler nu jeg har styr på mine ting og er klar til at vise jer en masse spændende ting frem igen.

Jeg har nydt weekenden i selskab med familie og venner og hold nu op hvor har det været tiltrængt. Vejret har været så skønt og der er ingen tvivl om at det sommervejr giver mig overskud og godt humør, som i også kan se på billederne ovenfor. Har i fået set min nye taske fra Daniel Silfen? Jeg har den med overalt for tiden. Kan slet ikke slippe den. Er den ikke bare fin?

Jeg glæder mig sådan til denne uge vi netop er gået ind i. Kan mærke den bliver god, nok også mest fordi jeg slut på ugen drager sydpå med nogle skønne piger. Nu vil jeg drikke min kaffe færdig og komme ud og nyde det gode vejr. Kan i have en lækker mandag!

Love,
Line Meyer

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN RIGTIG GOD DAG