JEG BLIVER ALDRIG TRÆT AF NYT BADETØJ

WINDY

img_6363 img_6361

Jacket from H&M (similar here) / Jeans from Asos here / Bag from Michael Kors / Sunglasses from Marc Jacobs (similar here)

Jeg skal da lige love for at vejret har vendt sig. Heldigvis kigger solen stadig forbi en gang i mellem. Derfor er det også ekstra koldt og skyde outfit billeder for tiden og det er lige før man må tilbage i vinterjakken, selvom jeg er meget imod det!

Ovenover nåede jeg lige at få et par solstråler i ansigtet, men vinden skulle også lige vise sig.

Jeg er netop kommet hjem fra træning og vil nu smide fødderne op på sofaen inden jeg skal igang med aftensmaden. Jeg burde egentlig også så småt begynde og pakke, tiden flyver jo afsted og før jeg ved af det er det jo lørdag.

Love,
Line Meyer

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG BLIVER ALDRIG TRÆT AF NYT BADETØJ