FLAWLESS FACE MAKEUP RUTINE

BUDGET VENLIGE MUSTHAVES

nyt

1.here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here /

Jeg har om en uges tid endnu en ferie planlagt og derfor er jeg igen gået i shoppehumør. Jeg synes næsten det er fortjent at have lidt nye sager med afsted, selvom jeg igen kun rejser med håndbagage, så kan det altså godt lade sig gøre ;) Hvor turen går hen afslører jeg snart. Først skal jeg nyde den kommende uge, som står på fejring af min kærestes fødselsdag.

Ovenover har jeg fundet nogle items jeg overvejer at pakke med ned i kufferten. Er de ikke fine? Og så er det hele endda super budget venligt, hvilket vi godt kan lide!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLAWLESS FACE MAKEUP RUTINE