NÅR SOLEN ENDELIG KOMMER FREM

FLAWLESS FACE MAKEUP RUTINE

img_0464 img_0463 img_0462

Lipstick Viva Glam II here / Strobe Cream here / BB creme Medium here / Concealer pro longwear here / Powder blush here / Extra dimension highlighter here /

Man kan vist godt se at jeg er stor fan af Mac Cosmetics og bare makeup generelt. Jeg kan seriøst aldrig få nok. Når der kommer noget nyt så skal jeg også prøve det. Selvom jeg ikke er typen der gider stå hver eneste morgen og bruge unødvendig tid på at gøre mig klar, så kan jeg godt lide at gøre lidt ekstra ud af det engang i mellem.

Ovenover ser i de produkter jeg bruger i min daglige rutine, som giver et flawless men samtidig naturligt look. Jeg starter som regel med min strobe creme som giver lidt glans til huden. Herefter tilfører jeg min BB creme som giver fugt og giver min hud ensartet farve. I stedet for at bruge en masse foundation og pudder.

Jeg slutter altid af med lidt concealer, blush og highligter. Synes de er med til at give huden den helt rigtige glød, specielt her om sommeren. Jeg har linket til alle produkterne ovenfor så i nemt kan finde dem alle. Må i have en dejlig søndag!

Love,

Line Meyer

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR SOLEN ENDELIG KOMMER FREM