BUDGET VENLIGE MUSTHAVES

hyperheat

img_0771 img_0625 img_0626

T-shirt from By IC here / Shorts from Asos here / Boots from Nelly here / Sunglasses from Ray Ban here / Bag from Gucci /

Langt om længe har vi følelsen af dansk sommer og jeg er vild med det! Igår hoppede jeg derfor i min nye seje t-shirt fra BY IC og mødtes med en veninde til en kop kaffe. Jeg er virkelig vild med t-shirts med print og denne er en sej en til samlingen. Jeg nåede endda at få en lille tan igår, det er ægte tegn på sommer.

Jeg er så småt begyndt at vænne mig til mit nye hår, og jeg glæder mig til at vise jer det senere i dag. Det er ikke så tydeligt på billedet ovenover, men det afsløre at det er blevet lidt lysere. Så stay tuned hvis du er nysgerrig.

Nu vil jeg spise min frokost og komme afsted til noget træning.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUDGET VENLIGE MUSTHAVES