hyperheat

I DID IT

img_0769

SHIIIT, SÅ GJORDE JEG DET SGU! Haha, jeg har længe gerne ville gå fra brunette til blondine men er altid bakket ud. Jeg har siddet i frisør stole utallige gange og fået kolde fødder og smuttet igen. Men ikke denne gang. Nej denne gang tog jeg mig sammen og fik det gjort og jeg er SÅ glad for det allerede. Som nogle af jer allerede ved, så er jeg jo født blondine, så det lyse hår er ikke helt skræmmende for mig, selvom det nu er snart 10 år siden jeg sidst havde det. Jeg husker tydeligt min families ulykkelighed, da jeg besluttede mig for at farve mit hår mørkt. Men nu er jeg tilbage til min rødder og jeg er vild med det. Hvad synes i?

Love,
Line Meyer

1 kommentar

  • L

    Ej det er blevet flot! Troede at det ville se totalt skadet ud, nu hvor det er sådan en drastisk forandring, men det gør det slet ikke!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hyperheat