NYT LIR TIL DIN KEDELIGE T-SHIRT

NÅR SOLEN ENDELIG KOMMER FREM

img_0447 img_0449

Jeans from Gina Tricot here / T-shirt from Streetammo here / Jacket from Asos here / Bag from Gucci / Shoes from Converse here /

Solen besluttede sig for at vise sig fra sin bedste side igår eftermiddags og det gjorde mig virkelig glad. Jeg skyndte mig derfor at hoppe i noget tøj og komme ud og nyde vejret og en kop kaffe med en veninde. Selvom det var en kortvarig periode, så var det nok. Jeg var hoppet i min t-shirt fra Streetammo, som jeg har vist jer før. Jeg synes stadig den er super cool og passer perfekt til en sommerdag som igår. Jeg overvejer allerede at købe den i flere farver!

Nu vil jeg starte fredagen ud med kaffe og mails inden jeg smutter til træning. Jeg håber solen kommer frem igen i dag!

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT LIR TIL DIN KEDELIGE T-SHIRT