I JUST ORDERED

ORANGE ORANGE ORANGE

img_0191 img_0189

T-shirt from Envii here / Jeans from Levi’s here / Jacket from Asos here / Bag from Gucci /

Langt om længe er det weekend, hvilket er noget jeg har glædet mig meget til. Desværre har jeg i mandags lavet en overbelastning af mine arme til træning at de, de sidste dage er hævet og jeg kan knap strække dem. Det gør virkelig ondt og jeg kan næsten ikke bruge dem til noget, så det var ikke lige den start på weekenden jeg havde glædet mig til. Igår fik jeg en pillekur og så må jeg håbe på det snart bliver bedre.

Inden det gik så galt var jeg ude og drikke kaffe med søde Josefine, hvor jeg var hoppet i min nye seje ‘popsicle’ t-shirt. Synes den er super fin og ultra sommerlig. Den passer perfekt til denim og læder. Jeg ved den nok skal blive brugt flittigt.

Nu vil jeg se om jeg kan få tøj på, uden alt for meget besvær… Blaaaaa. Og så vil jeg smutte afsted til en omgang brunch. Kan i have en lækker lørdag!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST ORDERED