I DID IT

RED DIT HÅR

img_0777 img_0775 img_0776

Shampoo her / Hårkur her / Olie her /

Jeg har virkelig aldrig været den som har passet bedst på mit hår. Jeg har siden jeg var 15 år gammel, nærmest misbrugt det. Så farvede jeg det mørkt, så lidt afblegning, så mørkt igen og sådan har det fortsat været i 10 år. Jeg tror godt man kan sige at jeg er en lille smule bipolar når det kommer til mit hår. Jeg har konstant lyst til at prøve noget nyt og aldrig helt tilfreds. Jeg keder mig ret hurtigt igen ;) Haha

For nogle måneder siden gik jeg hele vejen og fik mig en page frisure og det er nok det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Både for mit hår’s styrke men også for mig selv. Jeg er så glad for det og er for første gang i lang tid ret tilfreds med det, hvilket er ret heldigt, da det tager lidt tid og vokse ud.

På trods af at være tilfreds, så skulle der selvfølgelig ske noget nyt igen. Faktisk er jeg rigtig lysthåret, og det havde jeg inderligt lyst til at prøve af igen. Jeg ved jo godt, at det er noget af det værste du kan byde dit hår, men jeg har alligevel taget springet og jeg er allerede vildt glad for det. Se det her.

For at holde mit hår stærkt og konstant i farven har jeg brugt disse ovenstående produkter fra Kerastase. De har virkelig vist sig at være lækkert uden lige, hvis man kan sige sådan? De har plejet mit hår til det ypperste. Man siger at håret bliver total ødelagt af at farve osv, men jeg har gjort det og mit hår står altså stadig ret stærkt og lækkert. Jeg kan kun anbefale produktet hvis du også selv farver dit hår jævnligt, eller har lyst til at prøve noget nyt! Lige nu kan du endda finde produkterne på tilbud her, så hvis du også gerne vil have et nyt sommerlook så er det ikke for sent.

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DID IT