DEN SMUKKESTE UDSIGT

SUMMER SHOPPING ON BUDGET

budget

1.here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here /

Så blev det mandag og ny uge, og jeg er virkelig oplagt og glæder mig sådan til at komme igang med den. Jeg er hjemvendt fra Spanien, så min energi og fornyet. Alligevel sov jeg lidt længere imorges, var helt smadret efter en lang dag igår. Nu har jeg drukket min anden kop kaffe og er snart på vej ud af døren og til møde som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om. Derefter skal jeg til træning, for det trænger jeg virkelig til. Alt for mange dage fyldt med god mad og ingen træning.. Ved det bliver hårdt i dag!

Ovenover har jeg fundet nogle vildt seje items, som alle er på tilbud til meget venlige priser. Jeg overvejer selv at bestille nogle af dem hjem til ferie, vi får trods alt snart løn ;)

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN SMUKKESTE UDSIGT