HVAD ER SUNDHED FOR MIG?

BLOMSTER HUMØR

img_3313 img_3305

I forgårs havde min lillebror fødselsdag, så hele familien var samlet til at fejre ham. Det var super hyggeligt, og jeg elsker virkelig sådanne aftener. Kan godt mærke at jeg kommer til at savne det, når jeg lige pludselig ikke bor ved siden af dem længere, og ikke bare kan gå derover når jeg vil. Heldigvis, så ved jeg de er klar til at komme på besøg i det sjællandske.

Jeg var hoppet i min super fine bluse fra Mango. Den er egentlig ikke super ny, men har bare ikke lige fået den brugt. Kender i ikke det? Jeg er dog glad for at jeg fik den i brug, for der gik det op for mig hvor glad jeg egentlig er for den. Jeg fandt den i Sverige, for nogle uger siden, så måske den stadig er at finde i butikkerne.

I dag har jeg sendt min mor afsted til Bali (så snyd altså!!!), og så skal jeg grille med en veninde her til aften. En god feriedag, hvis du spørger mig.

Love,
Line Meyer

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD ER SUNDHED FOR MIG?