20% EKSTRA PÅ UDSALG

EN AF DE GODE DAGE

 

Jeg beklager stilheden på bloggen de sidste par dage, men hold da op hvor har jeg skulle tage stilling til mange ting, som lige pludselig vil ændre mit liv. Jeg glæder mig så meget til at fortælle jer hvad der skal ske!

Jeg valgte derfor at tage et smut til København i søndags for at hygge med nogle savnet veninder og familie. Igår brugte vi det meste af dagen på No. 11 til kaffe og gossip. Lige hvad jeg havde brug for.

Jeg var hoppet i min denim nederdel og mine nye seje støvler fra Pavement. Jeg er super glad for dem, og endelig har jeg valgt en anden farve end sort. Jeg synes brun går så godt til bare ben og sommerkjoler, så jeg ved jeg nok skal få dem brugt meget.

Nu vil jeg snart gøre mig klar til at tage ind mod byen igen. Kan i en have en lækker tirsdag!

Love,

Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% EKSTRA PÅ UDSALG