I BELIEVE IN RITUALS...

FLOWER GIRL

img_2885 img_2886

Dress from Zara / Shirt from Gina Tricot / Jeans from Nelly / Bag from Gucci / 

Jeg var forleden hoppet i denne fine blomster sag, som i måske allerede har set i sidste indlæg. Jeg fandt den forleden på udsalg i Zara butikken og måtte bare eje den. Jeg synes den er så fin og super sommerlig. Jeg ved jeg vil få meget glæde af den både på ferier og her i det danske. Jeg havde stylet den med et par slidte jeans, da jeg synes det gav den et lidt mere råt look.

Weekenden er netop startet og jeg skal snart ud og nyde det gode vejr med en veninde. Igår aftes endte jeg til koncert, så jeg er måske en lille smule træt i dag.

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I BELIEVE IN RITUALS...