FERIE HITS PÅ 20%

HVAD ER SUNDHED FOR MIG?

img_3150

Jeg har altid været lidt af en trænings-freak, hvis man kan sige det? Jeg har gået til diverse sports osv siden jeg var helt lille, og har altid været meget aktiv. Derfor har det aldrig været et dilemma for mig at komme afsted til træning, da det simpelthen er rutine i min hverdag. En dag uden træning, er en dag uden mening. 

Jeg er født med gode gener og har derfor altid været slank af natur, men det betyder altså ikke at jeg ikke skal arbejde for det. Specielt nu når man når de 25 år. Nedenfor vil jeg dele et par tips til hvordan jeg holder mig sund i hverdagen.

Træningsformer

Jeg elsker elsker elsker løb, men eftersom jeg bare ender med at tabe mig, kombinere jeg det med crossfit. Jeg har dyrket crossfit i lidt over et år nu, og der er ingen tvivl om at det er med til at give mig den styrke jeg altid har drømt om, men aldrig troet jeg ville kunne opnå.

Hvor ofte?

Jeg træner en del, faktisk gerne 5-6 gange om ugen. Nogle dage crossfit, andre dage løb og styrke.

Bedste sundhedstips

Drik rigeligt med vand! Jeg er selv blevet ret god til at drikke en halv liter vand som det første om morgenen, og det hjælper virkelig på mit energi niveau resten af dagen. Hav en vandflakse på dig, på den måde husker du bedre at du skal drikke mere vand.

Min ynglings (sunde) snack

Jeg er blevet helt vild med smoothie bowls. Det skal ikke være nogen hemmelighed at efter jeg kom hjem fra Bali, har det været en ret stor del af min kost. Om det så er med Matcha eller Acai, det svinger lidt. Jeg er faktisk blevet ret god til selv at lave dem, og så er det super nemt og hurtigt, hvis man har lidt travlt. Find opskriften her.

Dernæst så er min kæreste og jeg også blevet ret store tilhængere af hummus. Vi spiser det gerne som aftens snack ;)

Guilty pleasure?

Jeg har så mange! Jeg er en sucker for bland-selv-slik, så når muligheden er der, løber jeg gerne ned og blander en stor pose.

Min motivation

Jeg tror min motivation kommer af at sætte mål for mig selv. Jeg ved hvor stærk jeg kan være, hvor hurtigt jeg kan løbe, hvor sundt jeg burde spise, osv. Når jeg så begynder at dale lidt ned, minder jeg mig selv om hvordan jeg gjorde engang og det giver mig utrolig meget motivation til at komme videre og nå mine mål. For mig er træning også mit pusterum. Det er her jeg opsamler ny energi og kommer af min rastløshed og frustrationer.

Sundhed for mig

Jeg tror at sundhed for mig er at være opmærksom. Ikke fanatisk eller noget i den stil. Men bare at tænke over hvad jeg putter i munden. Jeg giver mig selv lov til at spise en burger, pizza eller hvad jeg nu har lyst til, og så spiser jeg sundere de næste par dage. For mig handler det om at finde en balance, så du er sund men stadig nyder at leve dit liv.

Love,
Line Meyer

 

   

3 kommentarer

 • Katrine

  Imens jeg læser dette blogpost, kan jeg ikke lade være med at studse over sætningen, hvor du skriver “Jeg er født med gode gener og har derfor altid været slank af natur”. Med den udtagelse må du vel mene, at det er fordelagtigt og godt at være tynd og slank? Går det ikke imod din overbevisning i dit tidligere blogpost “er jeg ulykkelig fordi jeg er slank?” hvor du argumenterer for at der ikke findes rigtigt og forkert, når det omhandler kroppens størrelse – eller er det kun gældende, når du selv føler at det er din kroptype der bliver negativt associeret? For på mig virker det til, at du i denne post ubevidst gør det selv samme, som du i din tidligere post følte dig forarget og støt over. Til slut vil jeg lige tilføje at denne kommentar absolut er ikke ment som kritik, men er skrevet af ren nysgerrighed efter dit tilbagesvar. Jeg tror på det bedste i mennesker og håber derfor, at det er jeg selv, der har misforstået din formulering i dette blogopslag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linemeyer

   Min overbevisning er at den rigtige krop er den krop du går rundt i og føler dig allerbedst tilpas med. Det er korrekt at efter min mening, burde der ikke være noget der er rigtig eller forkert. Så længe man er glad og tilfreds, så burde der ikke være nogen former for bodyshaming.

   Jeg er slank af natur og er født med gener, som gør jeg har et højt stofskifte, det er korrekt. Men det betyder ikke, at jeg ikke træner og holder mig aktiv hver dag, for at holde den figur som netop gør mig glad. Dermed siger jeg ikke, at kvinder med mere på siderne end jeg, har en forkert kropsstørrelse. Tværtimod. Jeg håber at man kommer til det punkt hvor man kan være glade på hinandens vegne og være stolt af det man har, istedet for at stikke til hinanden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Jeg er fuldstændig enig i det du her skriver – altså at der, indenfor en sund skala, ikke er nogen kroptype, der er bedre eller værre end andre. Jeg håber, du kan forstå min tvivl om hvorvidt vi delte denne holdning, i forlængelse af din udtagelse med “gode gener”. Godt at vi ihvertfald er enige i at den ene kroptype ikke er lig god eller dårlig ift. for en anden :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FERIE HITS PÅ 20%