EN AF DE GODE DAGE

I BELIEVE IN RITUALS…

img_2887 img_2888 img_2890 img_2891 img_2892 img_2889

Igår eftermiddags kom jeg hjem til Aalborg, da jeg igår aftes var inviteret til et super hyggeligt event hos Rituals.. Jeg elsker elsker elsker simpelthent beauty produkter og velvære. Derfor var det også vildt spændende og høre alt om de mange muligheder Rituals har at byde på. Det handler ikke bare om duften, men også hvad produkterne gør for dig.

Vi fik hele historien bag alle serierne og jeg fik en helt anden forståelse for velvære. ‘The History of Sakura’ var klart en af mine absolut favoritter, med hensyn til duften. Den dufter så godt og så  markerer den naturen og symboliserer, at skønheden er øjeblikkelig og livet skal nydes. Jeg synes det er så smukt og er allerede helt besat af det.

En anden af mine favoritter er ‘The Ritual of Hammam’, og den endte jeg også med at købe lidt med hjem af. Det er en serie der har mere fokus med udrensning og og rengørelse. Duften og følelsen af produkterne giver dig en følelse af at være i spa og jeg var helt vild med det. Nu kan jeg endelig lave et hjemme spa med de lækreste produkter. En gaveæske med de mest nødvendige ting koster kun omkring 250 kr (find den her), så her kan alle være med, hvilket jeg synes er super fint. I serien finder du en ‘sort sæbe‘, som er en form for krops olie. Den tager du på først, efterfulgt af salt scruben. Her scrubber du alle dine dødehudceller af og sluutter af med en ‘mud mask‘, som simpelhent er så lækker. Når du er færdig med det kan du skylle efter med ‘shower foam‘ som slutteligt gør den hud ulta blød. Seriøst piger, det her er virkelig godt! Dette hjælper med at fjerne døde hudceller, hvilket jeg ofte har døjet med. Sådan en behandling er super god inden du blandt andet skal på ferie, så du kan få en lækker farve, uden den forsvinder så snart du er hjemme igen. Der er ingen tvivl om at jeg skal igang med at bruge den med det samme.

Hvis ikke i allerede har prøvet ‘Rituals..’ så synes jeg bestemt i skal tage ind og se på det, for i vil kun blive overrasket over hvor lækre deres produkter er.. og så er de tilmed fornuftige i prisen og super ekslusivt design til badeværelset. Hvad er der ikke at kunne lide?

Love,
Line Meyer

Indlæg lavet i samarbejde med Rituals..

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN AF DE GODE DAGE