FLOWER GIRL

JEG SÆLGER UD

img_3052-jpg

Så piger, nu har jeg endelig opdateret min trendsales profil igen og der vil løbende komme nye varer derind. Jeg skal nemlig flytte og er i fuld gang med at rydde ud af alt det jeg ikke gider slæbe med, og der er altså ret meget. I kan finde min profil her.

Jeg glæder mig så meget til at dele alle de nye spændende ting der sker for tiden! Men den må i få en anden dag, da jeg nemlig har en smule travlt her til morgen. Rigtig god tirsdag <3

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWER GIRL