BLOMSTER HUMØR

MUNTHE FRA TOP TIL TÅ

img_3523

Skirt from Munthe (similar here) / T-shirt from Munthe here / Shoes from Vans here / Bag from Gucci / Sunglasses from Ray-Ban here /

Når sommeren er her for en stund så er det altså med at nyde den. Derfor var jeg forleden smuttet ud for at nyde det varme sol sammen med en veninde. Vi fik en kop kaffe og skød nogle billeder, inden solen forsvandt igen.. øv! Hvorfor bliver den ikke længere??

Jeg var hoppet i min super smukke nederdel og t-shirt fra Munthe. Så jeg var faktisk iført kun Munthe, haha! Jeg er så glad for nederdelen, selvom det er en lidt ældre model. Jeg synes den giver ekstra pift til en normal sort nederdel og så er jeg jo bare generelt ret glad for statements t-shirt.

Igår var jeg til surprise fødselsdag hos en veninde, så hovedet har det ikke alt for godt i dag. Jeg tror jeg skal have lidt at spise og så ellers flade ud på sofaen. Det er alligevel regnvejr, så det er jo også ret lovligt, hvis man kan sige det ;) Jeg håber i får en skøn søndag!

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOMSTER HUMØR