MUNTHE FRA TOP TIL TÅ

DER SKAL STRIBER TIL

img_3837 img_3848

Denim skirt here / Top from H&M (similar here) / Sunglasses from Ray-Ban here / Sneakers from Adidas here / Bag from Gucci /

Jeg er ret stolt af mig selv, for jeg stod tidligt op og tog til træning i dag. Det er sådan en dejlig følelse når det er overstået, solen skinner og hele dagen er stadig foran dig. Jeg har virkelig haft en dårlig periode med træning og mad, så nu glæder jeg mig virkelig til at komme tilbage til sunde vaner og god energi.

Dagen i dag skal stå på afslapning i solen og så har jeg nogle praktiske ting jeg lige skal have klaret. Jeg kan godt mærke at flytningen kommer tættere og tættere på, især fordi min kæreste og jeg snart smutter på ferie. Så jeg vil allerhelst gerne have styr på det hele inden, så jeg kan slappe af og nyde hele ferien i fulde drag.

Forleden var jeg hoppet i min nye alt for seje stribet bluse. Jeg er gået hen (åbenbart) og blevet ret vild med striber. Den havde jeg ikke lige set komme, haha – men sådan er det nu engang. Hvad synes i om striber? Jeg havde sat den sammen med min denim nederdel for at få et lækkert sommerlook.

Nu vil jeg drikke en kop kaffe og komme videre med dagen.

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MUNTHE FRA TOP TIL TÅ