HELT VILD MED OFF SHOULDER

DET SER JEG FREM TIL

fullsizerender-jpg

Imorgen:

Imorgen er det nemlig fredag, og ih hvor jeg bare elsker fredage. Jeg ved ikke præcis hvad det er, men jeg føler at folk bliver gladere, gaderne bliver fyldt op med mennesker som glæder sig over weekenden og mit humør stiger. Imorgen skal jeg bruge min fredag med min veninde (hvis altså vejret holder), da Medina spiller i Karolinelund. Disse fredags koncerter er virkelig noget af det bedste ved sommeren!

Når min kæreste og jeg rejser til Cypern:

Langt om længe nærmer vi os. Vi bestilte ferie for knap to måneder siden og nu er vores tålmodighed simpelthen ved at slippe af med os. Det er der vel heller ikke noget at sige til, eftersom sommeren herhjemme har været det reneste l*rt.. Vi skal til Cypern og jeg glæder mig ustyrligt meget. Jeg har været der en gang før, men det er min kærestes første gang dertil, så det bliver godt at vise ham alle de lækre omgivelser der er på øen. Hvis i har nogle tips til seværdigheder, spisesteder ect., så endelig send mig en besked!

Processed with VSCO with c1 preset

Når jeg flytter til Hovedstaden:

Kort tid efter vi kommer hjem fra ferie, så er det tid. Tid til at flytte mod storbyen og hold nu op hvor jeg egentlig glæder mig. Selvom det er vildt grænseoverskridende at flytte, så kan jeg skide godt lide København og har altid haft en lille drøm i maven om at bo der. Nok mest fordi mine veninder bor der, og fordi min branche fungere bedre der end i Jylland. Da jeg blev afvist på studie i Aarhus og optaget på Sjælland, så var det tid til at tage springet.

Når jeg skal starte i skole igen.. og nyt job:

Jeg glæder glæder glæder mig SÅ meget til at komme igang med skolen og nyt job. Jeg elsker når der sker nye ting og mange ting, og jeg er sikker på at det her efterår bliver helt fantastisk. Jeg kan slet ikke vente med at komme igang.

img_8694

Når jeg må købe min næste designertaske:

Haha ja, den vidste vi jo næsten ville komme. For jeg kan altså ikke få nok. Jeg kigger på liv og løs efter mit næste store køb, og jeg er faktisk “bange” for jeg allerede har fundet det. Nu må vi se. Kan være jeg har fortjent en lille gave, når jeg først rammer København.

Love,
Line Meyer

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELT VILD MED OFF SHOULDER