DET SER JEG FREM TIL

DET SKAL JEG HAVE MED PÅ FERIE

summer

1.HERE / 2. HERE / 3. HERE /

Hej piger. Jeg er netop kommet ud af et varmt bad og har sat mig i sengen for at dampe lidt af og få fødderne op. Tiltrængt efter træning! Selvom der stadig er små 14 dage til jeg smutter afsted mod varmen, så er jeg så småt begyndt at klikke nogle nye items hjem og jeg synes lige jeg ville starte med at dele et par af dem med jer. Jeg har tilmed fået ryddet godt og grundigt ud i min egen garderobe, så jeg syntes, at det var helt fair at tilføje nogle nye styles dertil. Indtil videre så går jeg i spænding og venter på at disse lækre styles kommer ind af døren!

Resten af dagen skal jeg bruge sammen med min kusine, så nu vil jeg komme i noget tøj og ud af døren.

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SER JEG FREM TIL