DER SKAL STRIBER TIL

HELT VILD MED OFF SHOULDER

nelly

1.here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here /

Godaften sweeties!

Jeg har vitterligt brugt hele min dag i solen med min bog i hånden. Jeg er begyndt at læse ‘Mig før dig’, og selvom jeg har set filmen så er jeg helt optaget og kan slet ikke lægge den fra mig, når først jeg er gået igang. Derfor ja, så gik dagen i dag ret hurtigt. Jeg håber jeg kan blive færdig med den inden jeg skal på ferien, for jeg har allerede købt 2’eren jeg kan læse der. Er der andre der har læst dem, som heller ikke kan slippe dem igen? Ellers kan jeg virkelig anbefale den!

Nå men nu er jeg endelig kommet hjem og har fået noget mad. Nu sidder jeg blot og kigger webshops, da jeg snart skal på ferie, og af en eller anden grund altid finder det værende en lovlig undskyldning for at købe noget nyt?! Haha! Det gik i hvertfald op for mig at jeg er ret vild med off shoulder stilen, da jeg allerede har klikket mange af dem ned i min kurv. Jeg er næsten færdig og jeg glæder mig allerede til at modtage mine fine ting.

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DER SKAL STRIBER TIL