DET SKAL JEG HAVE MED PÅ FERIE

MY NEXT DESTINATION

europemediterraneancypruscypruseastdes_000791ayianapa europemediterraneancypruscypruseastdes_000791nissibeachres_002585nissibeachhotel

Jeg sidder i sofaen, i noget så fancy, som min pyjamas. Jeg har netop drukket dagens første kop kaffe, og hold nu op hvor var den god idag. Kender i ikke det? Nogle dage smager den simpelhent så godt, og jeg kan blive helt trist når koppen er tom. Jeg har sommerferie, så jeg tillader mig lige at lave en ny!

Og nu er der endelig ikke længe til jeg sætter mig i flyveren med min kæreste og turen går til… CYPERN! Kan i mærke hvor meget jeg glæder mig? ;) Jeg har været på Cypern for 2 år siden, og jeg blev helt betaget af øen. Derfor glæder jeg mig også til at vise min kæreste det hele og nyde 7 dage sammen med ham. Der er ingen tvivl om at den danske sommer har været ren skuffelse, indtil videre, så nu er varme og sol virkelig tiltrængt.

IMG_3363 2

Jeg kan garantere jer for, at jeg skal have tzatziki HVER dag.. Jeg prøver så småt at forberede min kæreste, haha! Nu må dagene bare gerne gå stærkt, så vi kan komme afsted.

Love,
Line Meyer

   

1 kommentar

  • Uh, en tur til sol og varme lyder virkelig perfekt. Jeg nyder en uge i sommerhus, selvom vejret ikke ligefrem er festligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL JEG HAVE MED PÅ FERIE