MY NEXT DESTINATION

TGIF

facetune facetune

Jeg har netop overstået dagens to-do som i dag bestod af rengøring, træning og småting der liiige skulle styr på inden vi rejser på mandag. Nu kan jeg langt om længe smække benene op og nyde det gode vejr, eller i hvertfald det der er tilbage af det gode vejr. Øv! Havde lige håbet det ville blive så godt som igår, men åbenbart ikke…

Forleden havde jeg en hygge dag med med nogle veninder, hvilket virkelig er tiltrængt de her dage. Skal lige vænne mig til at det snart ikke hedder Aalborg mere.. men vi fik iskaffe og nydt solen, så det var rigtig hyggeligt!

Jeg bar hoppet i min nye off shoulder bluse fra H&M, som ovenikøbet også har striber. Haha, jeg er jo ret vild med striber, åbenbart ;) i hvertfald så synes jeg toppen går perfekt til et lækkert sommeroutfit! Den skal helt klart med i kufferten til næste uges ferie, det er stensikkert.

Jeg har også fået nye solbriller!! Kan i lide dem? Total 90’er stilen. Jeg var vild med dem fra første øjekast og vidste bare jeg måtte eje dem! Og de den tilmed super billige ;) find dem her.

Love,

Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY NEXT DESTINATION