STATUS

VAND PÅ EN FANCY MÅDE

Hold nu op, hvor nyder vi bare livet her på Cypern. Vejret er fantastisk og humøret er i top. Vi har intet og klage over. Dagen har stået på pool, drinks og god mad. Nu er vi endt i skyggen med lidt snacks, inden vi drager mod byen.

Indlægget i dag kommer ikke til at handle så meget om ferie, men mere min nye afhængighed. Nemlig Sodastream!

img_4516 img_4517

Jeg har nemlig været så heldig at modtage en af disse lækre Soda Stream maskiner. Først vidste jeg faktisk ikke rigtig hvad det gik ud på. Jeg havde godt nok hørt andre snakke om dem, men har ikke tænkt det som noget jeg bare måtte eje. Det har så vendt nu! Den her maskine er simpelthen så smart og så er den tilmed super nem at bruge. Den bruger ingen strøm, så du kan bruge den overalt. Hvor smart er det ikke lige? Og specielt for en type som mig, som drikker (alt for meget) sodavand i løbet af en dag. Nu kan jeg langt om længe få sodavand, men på en sundere måde.

img_4518 img_4520 img_4519

Maskinens funktion er nemlig at lave vand med brus til dig, og det leverer den super nemt ved ét enkelt klik på knappen på toppen og vupti. Jeg har så valgt at tilføre en citrus smag, for at gøre det lidt sjovere. Og et iskoldt glas citrus vand er altså svært at sige nej tak til ;)

Man kan få mange forskellige smagvariationer, både med og uden sukker, hvilket jeg har stor optur over. Synes det er så smart et koncept. Specielt hvis man har lidt svært ved at få drukket de 2 liter vand om dagen (som eksperterne så fint siger vi skal), så tiltaler det her mig på en helt anden måde. Nu er det lige pludselig ikke så kedeligt at drikke et glas vand længere.

Love,
Line Meyer

Indlæg er lavet i samarbejde med Sodastream

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS