CHUNKY EARRINGS

BUSY BEE

img_6241 fullsizerender-jpg

T-shirt from Trasher here / Jeans from Berskha here / Boots from Zara (similar here) / Blazer from Asos here /

Jeg er netop vågnet, og har for første gang i lang tid kunnet sove længe. Efter en masse forsinkelser på mit fly igår aftes, kom jeg endelig hjem til Aalborg.

Igår tilbragte jeg hele min dag på arbejdet, men heldigvis mødtes jeg med Maria til en kaffe i min pause. Det er altid dejligt når man når sådan en hyggelig pause, så føles dagen ikke så lang. Jeg var hoppet i et meget casual outfit med jeans, t-shirt og blazer. T-shirten er stadig en af mine favoritter, da jeg synes den er vildt cool og så er den tilmed heller ikke vildt dyr. Jeg har overvejet om jeg skal få fat i flere farver, da de er gode til at pifte et simpelt outfit op.

Nu vil jeg drikke en kop kaffe og komme videre med dagen.

Love,
Line Meyer

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHUNKY EARRINGS