WEEKEND

DET SER JEG FREM TIL #2

img_6139

Jeans from Berskha here / Knit from Nelly here / Boots from Zara (similar here) / Bag from Gucci / Sunglasses from Asos here /

Igår var min mor på kort visit i København og det var virkelig dejligt at se hende igen. Det er svært når man flytter så langt fra familie, venner og kæreste – og der findes næsten ikke noget bedre end når man ser dem igen. Vi spiste lækker morgenmad sammen inden jeg tog på job, og mødtes ganskevist igen bagefter til en pasta og pizza på Illums rooftop. Jeg er i virkelig godt humør i dag da jeg har en masse ting at se frem til for tiden, som jeg glæder mig til.

Om 5 timer: 

Jeg har nemlig en kaffe date med Maria at se frem til, så snart jeg får fri fra skole. Selvom det nogle gange kan være hårdt at flytte, så nyder jeg det også. Jeg er nemlig så priviligeret at jeg har en masse veninder her, som jeg kan ses med lige så ofte jeg har lyst. Og specielt Maria, betyder meget for mig. Hun er der nemlig hver gang jeg har brug for at grine lidt højere og drikke lidt flere kopper kaffe.

Imorgen:

Imorgen skal jeg nemlig til Aalborg og se min kæreste for første gang i 2 uger og hold nu op hvor jeg glæder mig. Jeg savner ham utroligt meget hver eneste dag, og når man er vant til at bo sammen og stort lave alt sammen, er det en hård omvæltning pludselig at bo fra hinanden. Selvom vi begge er indforstået med at det er det rigtige, så er nogle dage bare sværere end andre. Så jeg glæder mig til en weekend i selskab med ham, god mad og en masse hygge.

Næste gang jeg skal på ferie:

For første gang i meget lang tid, så har jeg faktisk ikke en planlagt ferie at se frem til. Jeg elsker at rejse og nyder hvert sekund hver gang jeg er afsted. Efter min kæreste og jeg kom hjem fra Cypern, er der sket så meget med flytning, ny by og nyt studie, så jeg har slet ike kunnet overskue det. Nu er jeg ved at være faldet på plads og få mere overskud, og derfor kan jeg ikke lade være med at søge efter min næste rejse. Jeg håber jeg kan finde en tur inden for så længe, for jeg trænger snart til nye eventur.

img_6141

Mit næste køb fra Gucci: 

Jeg havde besluttet mig for at forkæle mig selv lidt ekstra igår, og ville købe mig noget nyt Gucci, da jeg finder ud af det er udsolgt! Hvor typisk er det ikke lige? Så nu skal jeg vente, og hvem ved hvor længe, før det kommer på lager igen. Men jeg glæder mig til jeg kan gå ind og købe det.

Jul: 

Hahaha, ja i know. Der er længe til, men så alligevel ikke. Jeg ELSKER julen. Alt ved den. Familiehyggen, julefilm og julegodter. Juletiden er en af de bedste tider på året, og jeg begynder allerede nu at glæde mig dertil. Tiden hvor det er okay at drikke varm kakao og hygge under dynen hele dagen.

Love,
Line Meyer

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND