VIND ET SPAOPHOLD TIL YSTAD SALTSJÖBAD

HVISK x MARIA KRAGMANN

img_7850img_7853-png

Som i nok har lagt mærke til på Instagram og diverse blogs den seneste, så har min seje veninde Maria Kragmann designet hendes egen smykke kollektion i samarbejde med Hvisk. Jeg er vildt stolt af hende og elsker  smykkerne til et lækkert fashion outfit.

Jeg har selv anskaffet mig ‘Link Earrings Gold‘ og ‘Link Necklace Gold‘, som jeg stolt havde taget på igår. Jeg elsker at smykkerne er så rå og pifter et simpelt look op uden problemer. Smykkerne fåes både i sølv og guld og så er de også til en rigtig god pris!

Jeg er slet ikke i tvivl om at det bliver mine ynglings smykker i dette efterår. Overvejer allerede nu om jeg skal anskaffe mig sættet i sølv også.

Hvis i ikke har set kollektionen, så se det hele her.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND ET SPAOPHOLD TIL YSTAD SALTSJÖBAD