SAVED ITEMS + FØLELSER OMKRING FLYTNING

INGEN VEJ TILBAGE

img_5237 img_5231 img_5230

Sweatshirt fra IIL7 /

Godmorgen piger! Jeg ved godt der har været en del stilhed på bloggen, men sagen er den at jeg er flyttet og er langt om længe kommet ordentligt på plads. Jeg har brugt hele weekenden på at starte første skoledag, flytte og arbejde. Så jeg kunne egentlig godt bruge endnu en weekend inden hverdagen for alvor skal i gang. Heldigvis for mig, så har jeg fri i dag og det er min mors fødselsdag. Hun er i København hos mig, så vi skal ud og fejre hende med brunch inden hun vender hjem mod Aalborg – uden mig! Whaaat, amen jeg fatter det nok stadig ikke. Synes det er så underligt, og kan godt mærke jeg er overvældet af savn i disse dage. Aalborg er dog ikke længere væk, end at jeg bare kan tage hjem nogle dage når det bliver værst.

Jeg har nogle dejlige veninder herovre, som kan hjælpe mig igennem den første tid når den bliver hård. Og i dag skal jeg drikke kaffe med Maria, som endelig er hjemme fra Stockholm. Jeg glæder mig til at se hende igen, det hjælper altid på humøret med veninder omkring mig.

Har i set gårsdagens outfit? Er den sweatshirt ikke bare sej? Den er IIL7. Jeg blev helt betaget ved første øjekast. Jeg er helt vild med seje statements og specielt denne her.

Love,
Line Meyer

3 kommentarer

 • Jeg synes altid det er friskt, når folk flytter, selvom mange ser det som et knips med fingrene (: Jeg elsker elsker mit Aalborg, og der er aldrig et karrierevalg der ville kunne gøre jeg ville undvære mine veninder eller familie i min dagligdag, men er ens ambitionsniveau et andet sted, kan jeg godt forstå omvæltningen må være stor :D Håber du får en skøn tilværelse stablet på benene.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hvor er de lækre dine bukser!😍 Hvad er mærket og hvor har du købt dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linemeyer

   De er fra IIL7, både på deres webshop og i butikken :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS + FØLELSER OMKRING FLYTNING