FREDAG OG SWEATS

JAKKER JEG HAR KLIKKET HJEM

jakker

1.here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here /

Som mange andre, så elsker jeg sommer, sol og varme – men der er altså også noget ved efteråret jeg holder af. Og det er ikke regnen! Nej det er lag-på-lag moden, og at pakke sig ind i varme strik og jakker. Sidste år købte jeg ikke så mange jakker, for jeg kunne simpelthen ikke finde nogen. Jeg skal lige love for at jeg har taget revanche på den i år. Vinteren er ikke engang ankommet, og jeg har allerede klikket en del jakker hjem og jeg ved ikke om jeg er færdig endnu.

Ovenover har jeg samlet nogle cool jakker, jeg har ihvertfald bestilt hele 4 styks af dem. Nemlig nummer 1, 2, 4 & 5, og jeg glæder mig så meget til at vise dem frem. Nummer 1 har i allerede set lidt til, og hvis ikke kan i se den her.

I dag har jeg første fridag i ugen, og jeg har nydt det og sovet længe. Nu vil jeg snart hoppe i noget tøj og ud og gå en tur, inden jeg skal mødes med en meget savnet veninde til noget kaffe. Kan i have en skøn søndag!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAG OG SWEATS