HVISK x MARIA KRAGMANN

KNITS AND JEANS

e0b00abc-4238-4ebc-a74b-96a98bd7a087 3cb58ebd-cac3-48f8-89e3-48e8b18cb333

Jeans from Global Funk here / Sweater from H&M (similar here) / Boots from Zara / Hat from H&M (similar here) Bag from Gucci /

Jeg har modtaget de lækreste jeans fra Global Funk, som i kan se på billederne. Normalt har jeg svært ved at købe jeans på nettet, da man aldrig rigtig ved hvad man får, men Global Funk laver virkelig bare nogle jeans som sidder spot on på de fleste. Materialet er super lækkert og de er så behagelige at have på. Jeg havde mine på igår, da jeg havde en lang arbejdsdag og det er virkelig en fornøjelse at komme lidt væk fra de der ultra stramme jeans. Farven er jeg helt vild med, da de er en tone mørkere end min andre denim jeans, så de passer perfekt til efteråret. Jeg har en størrelse s og de passer mig perfekt. Jeg kan kun anbefale dem. Hvis du mangler nogle nye jeans, så tjek dem ud her.

Min nye knit er fra H&M og allerede en favorit. Den er så stor og vamset og jeg ved bare at jeg bliver glad for den i den kolde efterårs periode. Og så er farven jo heller ikke helt dum.

Love,
Line Meyer

2 kommentarer

 • Pernille

  Hej Line
  Er din strik helt ny i H&M eller ? Det er bare siden du henviser til en anden, men samtidig skriver at den er ny… den er super fed 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linemeyer

   Den er ny, kunne bare ikke finde den på webshoppen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVISK x MARIA KRAGMANN