THURSDAY + NEW BOOTS

SKO DU BARE MÅ EJE

skony

1.here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here /

Langt om længe fredag! Jeg føler virkelig jeg har set frem til den her dag, ret længe. Og nu er den her endelig og jeg glæder mig til weekend. Selvom vejret er super øv, så går jeg en god dag i møde. Jeg skal nemlig mødes med nogle veninder og skyde weekenden godt i gang.

På trods af regnvejr og kulde er jeg stadig i kæmpe shoppehumør og jeg har allerede været ude og lufte dankortet, specielt på mine nye støvler, og hvis ikke i så dem igår, kan i se dem her.

Jeg har allerde forelsket mig i en række flere sko, som i kan se ovenstående. De er så super fede og tilmed billige.  Specielt nr. 1, 7 og 8 er jeg ret vild med og overvejer kraftigt at klikke dem hjem.

Nu vil jeg pakke sammen og komme ind mod byen!

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THURSDAY + NEW BOOTS