TROPICAL IPHONE COVER

SLOW MORNINGS

img_5758 img_5753

Statement t-shirt (similar here) / Jeans from Gina Tricot (similar here) / Boots from Nike (similar here) / Blazer here /

Jeg sidder i min seng med dagens første kop kaffe. Jeg skal på arbejde hele dagen, så jeg prøver så småt at forberede mig på det. De sidste par dage har været meget hektiske og travle. Jeg har været i skole, arbejde, sammen med veninder og prøvet at få gang i min træning igen. Så at kunne sove en lille smule længere, og have en morgen med kaffe og Netflix, var lige hvad jeg havde brug for i dag.

Som i nok fik set igår, så var jeg hoppet i dette outfit forleden dag. Jeansene er mine ultimative favoritter fortiden, men de er desværre udsolgt. Derfor har jeg fundet et par som minder om, og måske egentlig er endnu federe, i kan tjekke ud i toppen. Statement t-shirts er og bliver en ynglings. Personligt synes jeg de giver et virkelig cool look og statement.

Nu vil jeg begynde og gøre mig klar til endnu en lang, men god dag.

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TROPICAL IPHONE COVER