GET THE LOOK: TWEED COAT

SOMMEREN VENDER TILBAGE

img_7618-png fullsizerender-jpg-1 img_7623-png

Jacket from Besteller here / Jeans from Bershka (similar here) / Bag from Gucci (similar here) / Sweatshirt from Nelly here /

Hold nu op, hvor har vejret været godt de sidste par dage. Jeg har nydt det i fulde drag med nogle skønne veninder. Igår hyggede jeg med Tina og Maria til en omgang kaffe. Vi sad på No. 11 med solen i ansigtet, og jeg kunne slet ikke klage.

Vi fik skudt lidt billeder, hvor jeg igen er hoppet i min tweed coat. Jeg havde stylet den med en lyserød sweatshirt og jeans, for at skabe et mere sommerligt look. Og jeg endte med at være ret vild med det!

Dagen i dag har været super lang, men vildt god – men den kommer i til at høre meget mere om imorgen. Nu vil jeg nemlig smide mig på sofaen og slappe af, inden jeg falder i søvn.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK: TWEED COAT