INGEN VEJ TILBAGE

THE CUTEST KNITWEAR

img_5377

Knitwear from Teeshoppen here /

Jeg er endelig faldet på plads og nød en tiltrængt fridag igår. Jeg fik fejret min mor og sagt “farvel” til hende, som vidste sig at være en del hårdere end jeg havde troet. Nu er det virkeligt! Men jeg tog ind og fik en kop kaffe med Maria, og det hjalp meget på humøret.

Jeg var hoppet i mine nye ynglings bluse fra Teeshoppen. De har netop åbnet en stor pige side, med vildt mange cool styles. Jeg har klikket nogle stykker hjem, og har allerede fundet næste ordre frem. Det er bestemt et kig værd. Kan i se mine øreringe? Er de ikke fine? De er også en ny tilføjelse til garderoben, og jeg ved bare de bliver et hit til efteråret. Så elegante men stadig chunky. Lige som jeg kan lide dem!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INGEN VEJ TILBAGE