SLOW MORNINGS

THURSDAY + NEW BOOTS

img_5838 img_5941 img_5942

Knit from Missguided (similar here) / Jeans from Gina Tricot (similar here) / Boots from Zara (similar here) / sunglasses from Asos here /

Så blev det pludselig torsdag? Er det bare mig, eller flyver tiden afsted for tiden. Jeg synes i hvertfald ikke, at det snart er en uge siden jeg begyndte i skole igen. Men ganske rigtigt, så siger kalenderen torsdag. Jeg er i virkelig godt humør i dag. Jeg føler mig super optimistisk og så har jeg fået en god nattesøvn, hvilket nok spiller den største rolle. Men jeg ved bare det bliver en god dag, selvom det regner..

Igår havde jeg en lang dag på jobbet, og var helt bombet da jeg kom hjem. Heldigvis nåede jeg lige at skyde dagens outfit, samt vise jer mine nye seje støvler, inden jeg gik omkuld. Jeg var hoppet i et casual outfit, med en off-shoulder strik, jeans og boots. Støvlerne er nye, er de ikke seje? Jeg faldt pladask for dem i Zara forleden, og vidste at dem måtte jeg bare eje. Så jeg prøvede dem, og ganske rigtigt, så stod der Line derpå. Så hjem med mig det kom de og jeg er allerede vildt glad for dem. Dem skal i nok komme til at se en hel del (læs: massevis) til i løbet af efteråret.

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLOW MORNINGS