SOMMEREN VENDER TILBAGE

VIND ET SPAOPHOLD TIL YSTAD SALTSJÖBAD

ystad1

Nu er det blevet tid til at tænke på miljøet her på bloggen. Tradono afholder nemlig Noktober i oktober måned, hvor det gælder om at skære ned på din indre shoppegen – altså kommer tøjsspild til livs. Produktionen af tøj er mere miljøbelastende end produktionen af plastik! Hvis bare én dansker stopper med at købe nyt i oktober, sparer vi verden for brug af 15.400 liter vand! (Det er 513 brusebade og 3500 toiletskyl…) og ja… det er rigtigt.. 3500 toiletskyl.

Jeg shopper personligt måske liiige en smule for meget hver måned, uden jeg egentlig tænker over det. Keder jeg mig en aften og inden jeg ved af det, har jeg klikket noget nyt tøj hjem. For mig er det vigtigt at vi kommer ud med budskabet om dette, da det er mere usundt for miljøet end jeg havde regnet med. Jeg vil i hvertfald være mere opmærksom på dette den næste måned, og shoppe og sælge mere secondhand.

Noktober handler ikke kun om at stoppe med at købe nyt, men også om at sælge – 30% af alt det tøj vi har liggende, bruger vi nemlig slet ikke. Udover shoppestop af nyt hele oktober, skal vi også have solgt ud af noget af det, som vi ikke bruger længere. Under Noktober skal man derfor sætte mindst én ting til salg på Tradono. I kan tjekke min profil her, som jeg vil opdaterer løbende.

Hvis du har lyst til at være med i denne oktober challenge, og samtidig hjælpe miljøet har du mulighed for at vinde et spaophold for 2 personer inkl. 3-retters middag og overnatning på Ystad Saltsjöbad,
så sign up her!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMEREN VENDER TILBAGE