SKO DU BARE MÅ EJE

WEEKEND

img_5939 img_5937 img_5938

Blazer from Zara (similar here) / Top from Asos here / Jeans from Nelly here / Boots from Zara (similar here) / Sunglasses from Ray-Ban  /

Wuhuuuu weekend, eller mangler lige noget arbejde i dag, men efter det, så er det også rigtig weekend! På et tidspunkt i løbet af ugen syntes jeg virkelig der var lang tid til lørdag, og så nåede jeg lige og blinke og nu er vi her. På trods af det har været en lang og ikke mindst hård uge, så har det også været en af de bedste jeg har haft længe. Alt er stadig nyt og jeg elsker det.

Jeg synes også lige jeg ville vise jer min nye blazer, dom nogle af jer måske nåede at få et smugkig til på insta stories forleden? Jeg er så glad for den. Har længe været på udkig efter en hvid blazer men har bare ikke kunnet finde en, før nu. Den er fra Zara og passer så godt til mange outfits. Jeg ved bare allerede nu at jeg vil få kæmpe glæde af den.

I aften skal jeg ud og have nogle drinks med nogle veninder. Jeg skal fejre første uge i det københavnske er overstået og jeg glæder mig. Det er altid en fornøjelse at feste efter en lang uge. Og specielt når det er i selskab med nogle dejlige piger.

Love,

Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKO DU BARE MÅ EJE