DEN PERFEKTE EFTERÅRS JAKKE

A BUSY DAY

6caeb5c4-b5ac-4cc5-a51b-4992a2c21d7d d4d6a127-c97d-43b2-8ab0-ae1d55e2a3e7

Jacket from American Dreams here /

Jeg har haft en lang dag med en masse og se til. Derfor er det dejligt nu endelig at være hjemme og slappe af igen. Jeg startede dagen ud med et nyt møde hos American Dreams, som jeg glæder mig til at vise jer. Efterfulgt af kaffe og endnu et spændende møde. Slutteligt tog jeg til træning med en veninde, så nu er jeg næsten helt bombet. Men alt i alt en rigtig lækker dag.

Jeg var forleden hoppet i min smukke jakke, som jeg allerede er så vanvittig glad for. Den er så lækker og super varm, så den er helt perfekt for mig her til den kolde tid. Den fåes i mange farver, men den her er klart min favorit!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE EFTERÅRS JAKKE